Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran

VÄLKOMMEN TILL PIL-ENHETEN

Enheten för pedagogisk utveckling och interaktivt lärande (PIL) arbetar för att stimulera till engagerande pedagogik vid Göteborgs universitet.

Pedagogisk utveckling och interaktivt lärande - Nyheter

 • Tre nya excellenta lärare utsedda

  [2019-11-28] Lena Hartelius, Inger Jansson och Helena Wigert. Så heter de tre senaste excellenta lärarna vid Göteborgs universitet.

 • Klara Bolander Laksov ny professor i högskolepedagogik i Stockholm

  [2019-11-14] Klara Bolander Laksov har utnämnts till professor i pedagogik med inriktning mot högskolepedagogik vid Stockholms universitet.

 • 17 ansökningar inom digitala verktyg beviljade

  [2019-09-30] DigiKomp-projektets styrgrupp har beviljat medel till 17 ansökningar för kompetensutveckling och kunskapsspridning inom digitala verktyg. Redovisning av projekten kommer att ske i form av rapporter och seminarier för erfarenhetsutbyte.

 • Nytt verktyg som alternativ för digital kursvärdering

  [2019-09-16] Nu finns ett nytt verktyg att välja på för digital kursvärdering, Forms. Lärare når verktyget via en länk i Medarbetarportalen. Forms för kursvärdering har ett förenklat gränssnitt och förenklad funktionalitet jämfört med Sunet Survey, som även fortsatt finns kvar som alternativ.

Fler nyheter

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2010-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?