Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Program

Den 17 mars 2016 hölls temadagen BlendIT på Pedagogen. Arrangörer var PIL-enheten och Chalmers. Temat var blended learning.

Ur inbjudan

BlendIT är en temadag för alla på Chalmers och Göteborgs universitet som har intresse av att veta mer om blended learning i praktisk handling. Temadagen syftar till erfarenhetsutbyte och bygger på lärares reflekterade erfarenheter från utvecklingsarbeten vid de båda lärosätena. Genom att mötas över disciplin- och lärosätesgränser finns möjligheter till spännande diskussioner om nyskapande pedagogik och högskolepedagogisk utveckling.

Både Chalmers och Göteborgs universitet har tidigare utlyst utvecklingsmedel för nätbaserade kurser och blended learning. Det är tid att summera erfarenheterna från pågående och genomförda utvecklingsarbeten. Under temadagen sker detta vid rundabordssamtal i parallella sessioner. Lärare vid de båda lärosätena beskriver ambitionerna med utvecklingsprojekten, vilka erfarenheterna har blivit och ger inspel till rundabordsdiskussioner om blended learning i högre utbildning. Det är således lärarnas egna bidrag som utgör temadagens innehållsliga stomme.

Även de som inte själva har varit involverade i utvecklingsprojekt är välkomna att ta del av erfarenhetsutbytet och delta i rundabordsdiskussionerna.

Att delta i arrangemanget är kostnadsfritt.

Program

(Kaffe serveras från kl. 08:30.)

  • 09.00  Inledning. Bengt Petersson, chef för PIL-enheten, hälsar välkommen.
  • 09:10  Keynote: "From flop to flipped – a course transformation" med Per-Olof Arnäs, Chalmers
  • 10:00  Kaffe/te och tilltugg
  • 10:30  Parallella sessioner, pass 1 (se nedan)
  • 12:00  Lunch serveras
  • 13:00  Parallella sessioner, pass 2 (se nedan)
  • 14:30  Kaffe/te
  • 15:00  Gemensam avslutning. Summering av dagen samt presentation av nya pedagogiska verktyg i PingPong/GUL.

Parallella sessioner

Detaljerade scheman för de parallella sessionerna hittar du i det tvåsidiga programbladet:

Programblad för BlendIT

Du som ingår i någon av de medverkande projektgrupperna är redan inplacerad i en session på förmiddagen och en annan på eftermiddagen.

Du som INTE ingår i någon projektgrupp väljer själv vilken förmiddags- respektive eftermiddagssession du vill delta i. Observera att antalet platser är begränsat! Först till kvarn gäller.

Snabbval

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2016-03-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?