Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GU Online

GU Online är PIL-enhetens återkommande temadag om digitala verktyg inom högre utbildning. Årets GU Online hålls torsdagen den 27 oktober på Learning Lab i Johanneberg Science Park.
   Vi utlovar en rad intressanta programpunkter som belyser olika aspekter av flexibilitet och variation i undervisningen. Välkommen att anmäla dig!

Dagen börjar kl 9.00 och avslutas vid 15-tiden. Glädjande nog har vi fått möjlighet att hålla till på Learning Lab i Johanneberg (Sven Hultins Plats 5). Learning Lab är skapat för att utforska hur samspelet mellan människa, rum och teknik kan användas för att främja lärande, kreativitet och hälsa.

Programmet är inte helt spikat, men flera programpunkter är klara:

 • Jonas Landgren (Inst för tillämpad IT) föreläser kring flexibla undervisningsformer där campusaktiviteter kombineras med digitalt undervisningsmaterial.
   
 • Testa virtual reality: Workshop med Géraldine Fauville (Inst för pedagogik, kommunikation och lärande) och Mattias von Feilitzen (PIL).
   
 • Johan Åkesson (Företagsekonomiska inst) om variation som pedagogisk modell.
   
 • Lena Pareto (Inst för pedagogik, kommunikation och lärande) demonstrerar datavisualisering.
   
 • Gregg Bucken-Knapp (Förvaltningshögskolan): Studentcentrerad flexibilitet (HyFlex) – låt studenterna själva välja väg för sitt lärande.
   
 • Emil Östlund (JMG) m fl: Så gör du poddar för undervisning – råd och tips.
   
 • Möjligheter till deltagarstyrda diskussioner och erfarenhetsutbyte kring digitala verktyg och arbetssätt.


Mer information om programmet kommer efter sommaren. Men vänta inte – anmäl dig redan nu! Antalet platser är begränsat och vi räknar med att det blir fullbokat. Deltagaravgiften är 400 kr, inklusive lunch och fika.

Anmäl dig via den här länken: https://link.webropolsurveys.com/EP/FDDC7E129F47D6A4
 


Dokumentation från tidigare års GU Online

GU Online har arrangerats sedan 2009. Via menyn hittar du dokumentation från de senaste årens arrangemang – filmer, powerpointpresentationer, stillbilder etc.

Snabbval

Kontakt för GU Online 2022

Adam Casserly
Telefon: 031-786 2308
Skicka e-post till Adam

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2022-06-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?