Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Rapport från GU Online 15 april 2010

Våren 2010 hölls GU Online på Humanisten. Temat var "Digitala resurser – möjligheter och utmaningar".

Reflektioner av Siri Reuterstrand

Frilansjournalisten Siri Reuterstrand deltog under större delen av dagen och var dessutom moderator för samtalet mellan Kristina Ullgren, Mathias Klang och Christopher Kullenberg.

Hon skriver: "De digitala resurserna öppnar för fantastiska möjligheter. Vi kan idag få tillgång till närmast oändliga mängder material via nätet. För lärare och forskare finns både inspiration, texter och bilder i närmast outsinlig mängd därute. Men hur gör man om man vill använda dessa digitala resurser? Är det bara att plocka ned det som passar? För den som vill vara laglydig är det inte lätt. Vi som var på plats fick höra en hel del intressant om hur man kan/bör/får bära sig åt med digitalt material."

Siri Reuterstrands reflektioner kring GU Online (öppnas i nytt fönster)

Inbjudan

Inbjudan till GU Online 15 april 2010

Arrangörer

Arrangörer var PIL-enheten, Humanistiska fakulteten och Universitetsbiblioteket.

 

Om upphovsrätt

Upphovsrätten blir allt viktigare för universitetets lärare att känna till. Hur gör jag om jag vill använda andras upphovsrättsskyddade material? Och hur gör jag för att dela med mig av mitt eget material? Läs mer på PIL:s webbsidor om upphovsrätt

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2019-12-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?