Tid: 2021-09-27 kl 09:00,

Evenemangstyp: Aktivitet

PIL-enheten bemannar ett Zoom-rum där du kan ställa alla slags frågor som rör undervisning på distans. Drop in, ingen föranmälan behövs.

Tid: 2021-09-28 kl 09:00,

Tid: 2021-09-29 kl 09:00,

Tid: 2021-09-30 kl 09:00,

Tid: 2021-10-01 kl 09:00,

Evenemangstyp: Aktivitet

Digital examination på distans (webbinarium)

Tid: 2021-10-04 kl 10:00,

Evenemangstyp: Seminarium

Mattias von Feilitzen berättar om sina erfarenheter av att examinera i distanskurser och ger exempel på olika examinationsformer han använt, t ex videopresentationer och wikis. Maia Andréasson talar om hur vi via Canvas och Zoom kan examinera sådant som vanligen lämpar sig bäst för salstentamen.

Föreläsare: Mattias von Feilitzen och Maia Andréasson

Upphovsrätt och Creative Commons (webbinarium)

Tid: 2021-11-11 kl 10:00,

Evenemangstyp: Seminarium

Med internets utveckling och ökade möjligheter att dela med sig av material aktualiseras nya frågor kring om och på vilket sätt du som lärare får använda andras material i din undervisning. Vid seminariet tittar vi närmare på frågor kring upphovsrätt och går närmare in på det kopieringsavtal som gäller för dig som universitetslärare. Vi tittar också på hur du kan använda Creative Commons-licenser för att dela med dig av ditt eget material och även hur du kan använda andras Creative Commons-märkta material.

Föreläsare: Mattias von Feilitzen

Qualitative Research Methods - using story completion (webbinarium)

Tid: 2021-11-17 kl 15:00,

Evenemangstyp: Seminarium

Ett högskolepedagogiskt webbinarium med Naomi Moller.

Föreläsare: Naomi Moller, Faculty of Social Sciences, Open University.

Högskolepedagogisk konferens i Göteborg (HKG 2021)

Tid: 2021-11-23 kl 09:00,
Plats: Nya Humanisten

Evenemangstyp: Konferens

Tema: Vad är bra utbildning vid det postpandemiska universitetet?

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2010-09-14