Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

DigiKomp-seminarium: Upphovsrätt och säkerhet för ditt undervisningsmaterial

Föreläsning

Hur behöver du förhålla dig till lagring av olika typer av material som är kopplat till din undervisning?

I och med att möjligheten att dela och ta del av material har ökat i och med internets utveckling har det också blivit viktigt att veta vilka regelverk som gäller för dig som universitetslärare inom det här området och hur du behöver förhålla dig till dessa. Vi använder nu också ofta så kallade molntjänster för att dela och lagra material och det är viktigt att du även känner till hur du bör förhålla dig till detta. Vid seminariet kommer Mattias von Feilitzen att lyfta frågor kring upphovsrätt för, samt kopiering och delning av undervisningsmaterial. Vi kommer också att beröra frågor kring hur du behöver förhålla dig till lagring av olika typer av material som är kopplat till din undervisning.

Den öppna föreläsningen är en aktivitet genom projektet DigiKomp, Digital kompetens i undervisning och examination vid Göteborgs universitet.
https://pil.gu.se/projekt/digikomp

Föreläsare: Mattias von Feilitzen

Datum: 2019-04-25

Tid: 12:30 - 13:30

Kategorier: Universitetsgemensam

Arrangör: DigiKomp-projektet

Plats: Hälsovetarbacken, Arvid Wallgrens Backe
Hus 2, Lokal 2119

Kontaktperson: Axel Wolf

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2008-01-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?