DigiKomp-föreläsning: Mentometer, verktyg för blended learning

Lär dig mer om verktyg för blended learning med hjälp av mentometer.

Maria Sunnerstam berättar om PIL-enhetens verksamhet och det stöd för universitetets lärare som PIL erbjuder. Med hjälp av mentometer kommer blended learning att diskuteras och deltagarnas ges förslag på hur direkt studentrespons kan användas i undervisningen.

Att använda mentometerverktyg i undervisningen kan vara ett sätt att synliggöra studentgruppens förståelse av de begrepp som föreläsaren tar upp under föreläsningar. Mentometrar kan även användas som ett komplement till kursvärderingar m.m.

Den öppna föreläsningen är en aktivitet genom projektet DigiKomp, Digital kompetens i undervisning och examination vid Göteborgs universitet. https://pil.gu.se/projekt/digikomp

Föreläsare: Maria Sunnerstam

Datum: 2019-04-26