Upphovsrätt och Creative Commons (webbinarium)

Seminarium

Med internets utveckling och ökade möjligheter att dela med sig av material aktualiseras nya frågor kring om och på vilket sätt du som lärare får använda andras material i din undervisning. Vid seminariet tittar vi närmare på frågor kring upphovsrätt och går närmare in på det kopieringsavtal som gäller för dig som universitetslärare. Vi tittar också på hur du kan använda Creative Commons-licenser för att dela med dig av ditt eget material och även hur du kan använda andras Creative Commons-märkta material.

Ingen föranmälan.

Du deltar via den här länken: https://gu-se.zoom.us/j/67430087523?pwd=blNYSDRydUZpZXl4eWFYVmN3RVJNQT09

Föreläsare: Mattias von Feilitzen

Datum: 2021-11-11