Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Workshop för dig som efterlyser ritverktyg vid digital salstentamen

  [2019-02-01] Vill du att dina studenter ska få möjlighet att rita under digitala tentor? Då är du välkommen på workshop den 5 mars.

 • Manegen krattad för Canvas hos institutionen för svenska språket

  [2019-01-23] På institutionen för svenska språket betraktas Canvas som ett verktyg för att förbättra undervisningen. Införandet av den nya lärplattformen ses som en naturlig del i det pedagogiska utvecklingsarbete som redan pågår vid institutionen. Ett arbete som svetsat samman lärarna och lagt grunden för en smidig övergång från GUL.

 • Komprimerad grundkurs i högskolepedagogik

  [2018-12-19] Sedan i höstas håller PIL en komprimerad introduktionskurs i högskolepedagogik för lärare vid Konstnärliga fakulteten. Kursen vänder sig till lärare med få undervisningstimmar.

 • GU-Journalen om film i undervisningen

  [2018-12-19] I senaste numret skriver GU-Journalen om hur mobiltelefon kan användas för att göra film. Tidningen har också intervjuat Lena Dafgård om hennes forskning kring video i undervisningen.

 • Boktips: Digitalisering av högre utbildning

  [2018-09-21] I den nyutkomna antologin Digitalisering av högre utbildning skriver lärare från olika lärosäten om hur de använder digitala verktyg i sin undervisning.

Fler nyheter

Snabbval

Kontaktinformation

Pedagogisk utveckling och interaktivt lärande (PIL)

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen Hus A, Västra Hamngatan 25, Plan 1

Telefon:
031-786 0000 (vx)

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2010-09-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?