Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Workshop för dig som efterlyser ritverktyg vid digital salstentamen

  [2019-02-01] Vill du att dina studenter ska få möjlighet att rita under digitala tentor? Då är du välkommen på workshop den 5 mars.

 • Manegen krattad för Canvas hos institutionen för svenska språket

  [2019-01-23] På institutionen för svenska språket betraktas Canvas som ett verktyg för att förbättra undervisningen. Införandet av den nya lärplattformen ses som en naturlig del i det pedagogiska utvecklingsarbete som redan pågår vid institutionen. Ett arbete som svetsat samman lärarna och lagt grunden för en smidig övergång från GUL.

 • Komprimerad grundkurs i högskolepedagogik

  [2018-12-19] Sedan i höstas håller PIL en komprimerad introduktionskurs i högskolepedagogik för lärare vid Konstnärliga fakulteten. Kursen vänder sig till lärare med få undervisningstimmar.

 • GU-Journalen om film i undervisningen

  [2018-12-19] I senaste numret skriver GU-Journalen om hur mobiltelefon kan användas för att göra film. Tidningen har också intervjuat Lena Dafgård om hennes forskning kring video i undervisningen.

 • Boktips: Digitalisering av högre utbildning

  [2018-09-21] I den nyutkomna antologin Digitalisering av högre utbildning skriver lärare från olika lärosäten om hur de använder digitala verktyg i sin undervisning.

Fler nyheter

Snabbval

Kontaktinformation

Pedagogisk utveckling och interaktivt lärande (PIL)

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen Hus A, Västra Hamngatan 25, Plan 1

Telefon:
031-786 0000 (vx)

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2010-09-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://pil.gu.se/aktuellt/nyheter/
Utskriftsdatum: 2019-02-17