Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Inbjudan till nätverket för digitalisering inom utbildning och lärande

Nyhet: 2023-03-31

På uppdrag av utbildningsnämnden etablerar PIL-enheten just nu ett nätverk med fokus på digitaliseringen av utbildning och lärande. Syftet med nätverket är att skapa en plattform för kunskapsdelning och resursutbyte, där medlemmarna kan utbyta idéer och inspirera varandra. Målet med nätverket är även att fungera som en referensgrupp för det digitaliseringsarbete som pågår inom universitetet.

Medlemmarna kommer att kunna bidra till utvecklingen av nya processer och system som stödjer utbildning och lärande. Nätverket kommer också att fungera som en plattform för att hitta samarbetsmöjligheter mellan medlemmarna och för kompetensutveckling.

Vi har skapat en Microsoft Teams-grupp för att underlätta kommunikationen och dela resurser mellan medlemmarna. Vi vill nu bjuda in dig och dina kollegor att gå med i nätverket genom att klicka på länken nedan och anmäla er till Teams-gruppen.

Gå med i nätverket

Alla förslag på aktiviteter för nätverket välkomnas, så tveka inte att höra av er med era idéer. Vi ser fram emot att ha er med oss i nätverket och tillsammans arbeta för att förbättra digital utbildning och lärande på Göteborgs universitet.

Har du frågor eller idéer? Mejla daniel.johansson.7@gu.se eller skicka via Teams i länken ovan.

 

AV:

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2016-02-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://pil.gu.se/aktuellt/nyheter/nyheter_detalj_pil//inbjudan-till-natverket-for-digitalisering-inom-utbildning-och-larande.cid1764468
Utskriftsdatum: 2023-12-07