Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Manuell transkriberingstjänst i GU Play

Nyhet: 2022-02-04

Sedan en tid tillbaka finns maskintranskribering av video- och ljudfiler som tjänst i GU Play för alla anställda. Nu kompletteras den tjänsten med möjlighet att köpa professionell manuell transkribering.

Priset för manuell transkribering är 40 kr per minut film/ljud. För att beställa manuell transkribering behövs en särskild behörighet. Behörigheten beställs av närmsta chef via support@gu.se och då anges även vilket beställar-id som ska användas för internfakturering av kostnaden för transkriberingen. Internfaktureringen sker sedan vid varje tertialskifte i maj, september och december.

Manuell transkribering beställs via samma beställningsformulär i GU Play som för beställning av maskintranskribering. För att beställa manuell transkribering, ändra tjänsten från "Maskintranskribering" till "Manuell transkribering".

Leveranstiden för manuell transkribering är mellan 3 och 5 dagar. Om du redan har beställt maskintranskribering för filmen eller ljudfilen kommer denna att slås ifrån i videospelaren när väl den manuella transkriberingen är klar. Om du INTE har behörighet att beställa manuell transkribering men försöker göra en beställning får du en maskintranskribering istället.

Bild som beskriver hur man ändrar till manuellt

Till mer information om tjänsten

AV:

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2016-02-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?