Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nu har du tillgång till responsverktyget Mentimeter

Nyhet: 2019-09-06

Med det digitala responsverktyget Mentimeter kan du som föreläsare uppmuntra studenter till interaktivitet. Att använda responsverktyg kan vara ett sätt att synliggöra studentgruppens förståelse av de begrepp som tas upp i föreläsningen. Mentimeter kan även användas som ett komplement till kursvärderingar.

All personal vid Göteborgs universitet har från och med hösten 2019 tillgång till verktyget. Information om inloggning, hjälp, support och demonstrationer hittar du i Medarbetarportalen:

Medarbetarportalen > Verktyg > Mentimeter

Ett verktyg genom projektet DigiKomp

Införandet av Mentimeter är ett initiativ från projektet Digital kompetens i undervisning och examination vid Göteborgs universitet (DigiKomp). Projektet, som pågår åren 2019–2021, arbetar för att uppmuntra till pedagogisk utveckling genom stöd och kompetensutveckling för universitetets lärare inom området digitalisering av undervisning och lärande.

Läs mer om DigiKomp på projektets webbplats

AV:

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2016-02-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?