Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Maria Sunnerstam

Kontaktuppgifter

E-post: maria.sunnerstam@gu.se
Tel: 031-786 1056

Arbetar med

Maria är biträdande chef för PIL-enheten med ansvar för området IT och lärande.

I Marias arbete ingår att främja pedagogisk användning av digitala redskap i undervisningen inom Göteborgs universitet genom utvecklingsprojekt och samordning.

Om du har synpunkter och idéer på hur vi kan utveckla området IT och lärande inom Göteborgs universitet är du välkommen att ta kontakt!

Bakgrund

Maria är språklärare med franska som huvudspråk och har en filosofie magisterexamen i ämnet pedagogik med inriktning mot informations- och kommunikationsteknologi (IKT) och lärande.

Maria har tidigare undervisat inom högstadium, gymnasieskola och komvux. Hon har också arbetat med utbildning och kvalitetsutveckling inom IT. Maria har sedan år 2007 arbetat inom Göteborgs universitet, först på IT-fakulteten i utvecklingsprojekt relaterade till pedagogik och IT.

I januari 2009 tog hon över rollen som projektledare vid införandet av GUL och har sedan varit systemsamordnare och sektionsledare inom Utbildningsenheten. Maria arbetar sedan HT 2013 som pedagogisk utvecklare inom PIL-enheten.

Snabbval

Sidansvarig: Gustav Öberg|Sidan uppdaterades: 2018-12-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?