Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tomas Grysell

Kontaktuppgifter

E-post: tomas.grysell@gu.se
Tel: 031-786 1029

Arbetar med

Tomas Grysell är PIL-enhetens chef. 

Han är också kursansvarig lärare på Handledning för erfarna handledare i forskarutbildning (HPE202).

Tomas Grysells chefsvision

"Som chef för PIL-enheten kommer jag att sträva efter att vi på PIL uppnår vår gemensamma vision. I det arbetet kommer jag att lägga särskild vikt vid att verka för att PIL understödjer och aktivt bidrar till att det universitetspedagogiska utvecklingsarbetet vid Göteborgs universitet präglas av hög kvalitet, professionalitet, mångfald och tillgänglighet."

PIL-enhetens gemensamma vision

Bakgrund

Tomas är fil.dr. i pedagogik och universitetspedagogisk utvecklare, med akademisk bakgrund inom beteendevetenskapen. Tomas påbörjade sin nuvarande yrkesinriktning vid Umeå universitet 2002, som universitetslektor i universitetspedagogik vid UPC. Redan då var fokus riktat på att bedriva fort- och vidareutbildning för forskarhandledare. 2009 rekryterades han av Uppsala universitet som gästlektor inom universitetspedagogik. 

Tomas är väl bevandrad i gestaltande metoder inom undervisningen och har tillsammans med en kollega, Katarina Winka vid Umeå universitet, utvecklat en särskilt gestaltande metod att använda inom främst universitetspedagogiska kurser (s.k. forumrollspel). Därutöver har han ett stort intresse för examination och bedömning, den fysiska miljöns betydelse för lärandet, normkritisk pedagogik och andra aktuella frågeställningar som rör lärande för vuxna.

Tomas är en av två samordnare för det nationella nätverket för forskarhandledarutbildare, NFU.

Snabbval

Sidansvarig: Gustav Öberg|Sidan uppdaterades: 2017-03-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?