Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Etablering av digital salstentamen (DEX2Go)

Delprojektets uppdrag är att färdigställa de punkter som återstår från delprojektet Digital salstentamen (DEX) samt att ansvara för ombyggnationen av stora tentasalen på Viktoriagatan 30.

Delprojektet påbörjas i januari 2017 och avslutas i december 2017.

Följande kommer att genomföras under året:

  • DISA (universitetets system för digitala salstentor) får en ny funktion som innebär att studenter kan kvittera ut sin rättade tentamen från DISA.
  • Tekniska integrationer kommer att genomföras mellan DISA och nya Ladok, bl.a. för att tentamensresultat ska kunna överföras till nya Ladok där tentamensresultat godkänns.
  • Delprojektet ansvarar även för att bygga om/inreda den stora tentasalen på Viktoriagatan 30. Salen rymmer totalt 299 studenter, och tillsammans med nuvarande DISA-sal kommer GU att kunna erbjuda plats för 409 samtidiga digitala tentamensplatser från höstterminen 2017.


Etablering av digital salstentamen (DEX2Go) är ett delprojekt inom PIL-projektet Infrastruktur för nätburen undervisning och blended learning (INU).

Delprojektledare: Susanne Knutz | Skicka e-post till Susanne

DISA

Tjänsten för digital salstentamen vid Göteborgs universitet har fått namnet DISA. Läs mer om DISA i Medarbetarportalen (kräver inloggning):

Om DISA – digital salstentamen

Snabbval

Kontaktperson för DEX2Go

Susanne Knutz,
delprojektledare

Telefon: 070-34 20 003
Skicka e-post till Susanne

Sidansvarig: Gustav Öberg|Sidan uppdaterades: 2017-01-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?