Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Beställ trycksaker

På den här sidan kan du beställa trycksaker till din institution. Innehållet i trycksakerna är av typen "kom igång" och ska på ett lockande sätt visa några få steg som behövs för personal att komma igång med sin användning av Canvas.

NYHET! Nu finns även en studentaffisch att beställa. Se nedan för information.

Tre typer av trycksaker

Det går att beställa en affisch och en flyer för personalen och en affisch som riktar sig främst till studenter. Klicka på bilderna på den här sidan för att se hur dessa ser ut. Affischen kan beställas i storlekarna A4-A2. Flyers finns i en storlek: trevikt A5 (liten och behändig). Vid särskilda önskemål om större mått på affischer, kontakta projektet direkt: projektinca@gu.se

Uppge i beställningsformuläret nedan antal av respektive trycksak som du vill beställa. Trycket genomförs av repro Lorensberg och skickas direkt till er med internpost. Projektet står för tryckkostnaderna.

Material på engelska? Bocka för i förmuläret nedan att beställningen gäller material på engelska. Vill du beställa både svenskt och engelskt material genomför du två beställningar.

  = Obligatoriska fält

Gäller beställningen för material på engelska?

       

       

       

       

       

       
Om du inte kan fylla i robotfiltret (captcha), vänligen kontakta webmaster.

  = Obligatoriska fält

Sidansvarig: Adam Casserly|Sidan uppdaterades: 2019-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?