Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Stöd och support för blended learning (SoS)

Delprojektet Stöd och support för blended learning (SoS) har som uppdrag att förbereda utbildning och support som ett resultat av INU-projektets aktiviteter. Målgruppen är universitetslärare som vill utveckla sin undervisning och tillämpa olika metoder för varierade undervisningsformer och studentcentrerat lärande.

Delprojektet ska, i samarbete med INU-projektets övriga delprojekt och kommande förvaltningsorganisationer, arbeta fram lämpliga modeller för utbildningar, workshoppar och support.

Projektets resultat – utbildning och support – har ett samband med samtliga förvaltande enheter. Administrativ och teknisk utbildning och support kommer att ligga inom förvaltningsansvarig enhet medan PIL kommer att ansvara för pedagogisk utbildning och support. De samband som finns idag är med Medieteknik (VidU), Tentamensservice (DEX), GUL-gruppen/PIL-enheten (DigiPed och ALC), IT-enheten och Campusservice.

Delprojektets effektmål är att lärare ska ha tillgång till utbildning, stöd och support i den omfattning som krävs för att digitala pedagogiska verktyg ska fungera som stöd och inspiration för lärande inom universitets utbildningar.

Stöd och support för blended learning (SoS) är ett delprojekt inom PIL-projektet Infrastruktur för nätburen undervisning och blended learning (INU).

Delprojektledare: Maria Sunnerstam | Skicka e-post till Maria

Snabbval

Kontaktperson för Stöd och support för blended learning (SoS)

Maria Sunnerstam, delprojektledare

Telefon: 031-786 1056
Skicka e-post till Maria

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2015-09-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?