Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Pedagogen, sal A1 119

OBS att salen inte är utrustad med dator! Som lärare behöver man alltså ta med egen dator.

Salen ligger en trappa upp i Pedagogens A-hus vid Grönsakstorget. Den har plats för 36 studenter, fördelade kring sex runda bord. På väggen vid varje bord finns en whiteboardtavla och en storbildsskärm.

Salen är öppen för bokning (se information nedan). Lärare som avser att boka salen bör känna till ALC-konceptets pedagogiska möjligheter och begränsningar.

Pedagogiska utvecklare vid PIL-enheten kan ge universitetets lärare pedagogisk vägledning och demonstrera hur salen kan användas. Eventuell bokning av stöd och support ska ske innan salen används.

Den som inte känner sig redo för att låna salen men gärna vill ha en förevisning eller demonstration är välkommen att kontakta Torbjorn Fraenckel. Dessutom arrangerar PIL en workshop om ALC-konceptet och dess pedagogiska möjligheter (se nedan).

Lathund över salens funktioner

Bokning av salen

Salen bokas genom Campusservice. Den har beteckningen A1 119 och finns i Pedagogen Hus A, plan 1. Den tillhör Campus Rosenlund.

Se bokningsstatus i TimeEdit

 


"Jag vill inte gå ut härifrån!"
(student på öppet hus i ALC-salen på Pedagogen)


 

Snabbval

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2022-06-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?