Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Zoologens ALC-sal

I Zoologenhuset på institutionen för biologi och miljövetenskap finns en sal som är särskilt anpassad för undervisning som bedrivs enligt konceptet ALC (Active Learning Classroom).

Salen ligger i bottenvåningen i "undervisningskorridoren" i Zoologenhuset på Medicinaregatan 18. Salen har plats för maximalt 24 studenter, fördelade kring fyra runda bord. På väggen vid varje bord finns en whiteboardtavla och en TV-skärm. 

Institutionen för biologi och miljövetenskap har startat en wiki för ALC-pedagogik. Alla som är intresserade kan anmäla sig och ta del av material och eventuella diskussioner.

Även personer utanför institutionen för biologi och miljövetenskap kan boka salen om den är ledig (se nedan). För vidare information om salens funktioner kontakta Michael Axelsson eller Per Licht.

Bokning av salen

ALC-salen kan bokas även av lärare utanför institutionen för biologi och miljövetenskap. För bokningsförfrågan kontakta Lilioth Olsson.

Salen har beteckningen Sal 2A / ALC-rum i bokningssystemet. Den tillhör Campus Medicinareberget.

Se bokningsstatus i TimeEdit

Teknisk beskrivning

Beskrivning av hur man gör för att koppla upp sin dator eller platta mot TV-skärmarna för att dela med sig av presentationer eller gemensamt titta på material på nätet finns här:

How to share information in the ALC room

(Dokumentet öppnas i nytt fönster.)

 

Snabbval

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2021-04-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?