Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Digital salstentamen (DISA)

Är du student och söker information om att skriva digital salstentamen? Då finns informationen du söker i Studentportalen

Göteborgs universitets system för digital salstentamen heter DISA. Systemet ger stöd vid planering och genomförande av salstentamen med tillhörande bedömningsarbete samt vid återkoppling till studenter utifrån de bedömningskriterier som använts vid betygsättning.

DISA implementerades under 2016 inom ramen för INU-projektet. Sedan årsskiftet 2016/2017 förvaltas DISA vid sektionen för student- och utbildningsstöd vid utbildningsenheten.

Studieadministrativt arbete kring DISA

Information om det studieadministrativa arbetet kring DISA hittar du i avsnittet Salstentamen i den studieadministrativa handboken för grund- och avancerad nivå.

Generell information om DISA

Generell DISA-information hittar du på Medarbetarportalens verktygssida om DISA.
 


Projektinformation

INU-projektet och dess delprojekt DEX tog fram kravspecifikation för DISA och medverkade vid upphandlingen av systemet. DEX avslutades vid årsskiftet 2016/2017. Återstående punkter hanterades sedan inom delprojektet DEX2Go.

 

Snabbval

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2022-03-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?