Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Mahara Eportfolio

Medarbetare och studenter har tillgång till verktyget Mahara Eportfolio för att skapa och dela e-portföljer och loggböcker. Verktyget har under en period varit otillgängligt för nya användare under tiden det utvärderats och förberetts för en större uppdatering. Verktyget kommer att nylanseras under höstterminen 2022, men går redan nu att använda.

Verktyget Mahara Eportfolio blev under våren 2022 uppdaterat till den senaste versionen av Mahara som är det system som Eportfolio baseras på.

Denna uppdatering av Mahara Eportfolio är en del av en större nylansering av verktyget vid Göteborgs universitet. Som ett första steg är nu Mahara Eportfolio möjlig att använda för alla medarbetare och studenter vid Göteborgs universitet. Under höstterminen 2022 kommer mer information och fler hjälpresurser för både support och inspiration att göras tillgängliga i relevanta kanaler.

Du loggar in i Mahara Eportfolio via https://eportfolio.gu.se (Välj Göteborgs universitet login)

Manual för Mahara Eportfolio

Har du frågor om nylanseringen eller verktyget, kontakta Gustav Öberg, PIL-enheten, gustav.oberg@gu.se

Snabbval

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2022-08-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?