Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Professionell utveckling

Bedömningskriterium: Läraren har systematiskt utvecklat det egna lärarskapet över tid, genom praktisk tillämpning samt analys av studenters lärande och studieresultat.

Förtydligande av bedömningskriteriet

Läraren ska visa hur pedagogiska utmaningar i undervisningen successivt bidragit till lärarens fördjupade förståelse av studenters lärande. Förändrade pedagogiska förhållningssätt och värderingar belyser hur det professionella akademiska lärarskapet har utvecklats. Den sökandes val av exempel från sin pedagogiska verksamhet visar att den sökande:

  • systematiskt har utvecklat det egna akademiska lärarskapet över tid genom praktisk tillämpning samt analys av hur väl de valda pedagogiska arbetssätten främjar studenters lärande
  • ger en tydlig bild av hur den sökande vill arbeta med framtida pedagogiska uppdrag inom högskolan, t.ex. undervisning, handledning och utvecklingsarbete
  • blickar framåt och visar hur den sökande tänker sig sin framtida pedagogiska kompetensutveckling.

Snabbval

Kontakt

Melina Pakkanen
Telefon: 031-786 10 59
Skicka e-post till Melina

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2016-02-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?