Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Innehåll

Om innehåll

Här anges kursens ämnesinnehåll i korthet. Här kan man i generella termer ange inom vilka områden kursen syftar till att ge studenterna kunskaper och färdigheter. Kursens innehåll ska fokusera enbart på innehållet och inte vad studenten ska göra eller få genom att gå kursen. Man bör ha i åtanke att de flesta studenter (oftast) lär sig (mycket) mer i en kurs än vad som examineras. Beskrivningen av innehållet ska vara direkt relaterad till kursens förväntade studieresultat, men till skillnad från de förväntade studieresultaten, som ska formuleras i termer av "tröskelnivåer" för godkänt betyg, kan kursinnehållet och den kunskap som kursen genom sitt innehåll, upplägg och undervisning avser att förmedla här beskrivas lite friare och något mer ambitiöst. De förväntade studieresultaten är sedan precisa och examinerbara formuleringar av kursens mest centrala kunskaper och färdigheter.

Om kursen är indelad i delkurser så ska varje delkurs preciseras genom en benämning, ett innehåll och omfattning i högskolepoäng, samt delkursens betygsskala. Delkursernas benämning ska anges både på svenska och på engelska. Görs omfattande revidering av kursens innehåll, ska ny kurs och ny kod fastställas.

Snabbval

Kontaktperson för Skriv en kursplan

Olof Siverbo
Skicka e-post till Olof

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2021-03-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?