Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kursvärdering

Syfte och återkoppling

Syftet med kursvärderingar är att förbättra våra kurser. Kursvärderingen utgör också en central del av studentinflytandet. För att säkerställa fungerande kursvärderingar är återkopplingen till studenterna av central betydelse. En viktig del av återkopplingen är sammanställningen av resultatet av kursvärderingen. Regler för studier på grundnivå och avancerad nivå vid Göteborgs universitet anger följande: "Prefekt eller motsvarande ska tillse att en sammanställning av kursvärderingen görs tillgänglig för studenterna inom rimlig tid efter kursslut. Prefekt eller motsvarande ska tillse att studenterna, nästa gång kursen ges, informeras om sammanställningen och de eventuella åtgärder som vidtagits."

Göteborgs universitets lärplattform (GUL) utgör här ett effektivt verktyg för att genomföra anonyma kursvärderingar. Systemet förenklar även sammanställningen av resultatet.

Läs mer om GUL som verktyg för utvärderingar

Snabbval

Kontaktperson för Skriv en kursplan

Olof Siverbo
Skicka e-post till Olof

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2019-03-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?