Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Villa Martinson - rum för skrivande

För dig som är anställd som lärare vid Göteborgs universitet och söker lugn och ro för skrivande inom det högskolepedagogiska fältet finns möjlighet att på begränsad tid, utan kostnad för institutionen, låna en lägenhet i Villa Martinson.

Med närhet till Jonsereds herrgård och ett naturskönt område nära sjön Aspen kan du fokusera på skrivandet och därmed öka chansen att publicera dina reflektioner om högskolepedagogiska frågor i rätt tid.

Ny regel: Återkoppling till PIL-enheten

Från och med den 1 januari 2017 tillämpar vi en ny regel vid lån av lägenheten i Villa Martinson. Du eller ni som lånar lägenheten ska efter lånetiden redovisa/återkoppla det arbete som utförts under lånetiden. Återkopplingen ska antingen ske skriftligen till PIL-enheten eller genom ett seminarium vid enheten, enligt överenskommelse vid lånetillfället.

Mer information

Inventarieförteckning och annan nyttig information hittar du här:

Anmäl ditt intresse!

Vill du låna lägenheten? Gör en intresseanmälan via e-post till Susanne Skyllberg (använd länken nedan). Inkludera följande uppgifter: 

  • Namn
  • Institution/enhet
  • Start- och slutdatum
  • Syfte med lägenhetslånet

Skicka e-post till Susanne Skyllberg

Snabbval

Kontakt

PIL:s kontaktperson för Villa Martinson är Susanne Skyllberg.
Tel: 031-786 1079
Skicka e-post till Susanne

Är lägenheten ledig?

(kräver inloggning i TimeEdit)

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2020-08-31
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?