Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hybridundervisning -- en introduktion till tekniken och pedagogiken

Runt om universitetet finns det salar som är utrustade för att stödja hybridundervisning, som efterfrågas allt mer. Dessa salar gör det möjligt för lärare att ha en studentgrupp på campus samtidigt som man har en grupp på distans. Om man vill finns det även möjligheter för lärare att delta online.

Workshoppen fokuserar på kollegialt erfarenhetsutbyte där deltagarna får möjlighet att fördjupa sina kunskaper både ur ett pedagogiskt och tekniskt perspektiv. Vi tittar också på hur man kan öka interaktionen mellan studentgrupperna.

Workshoppen ges till grupper och ges på begäran. Den anpassas också efter antalet deltagare. Med fler deltagare kan praktiska övningar genomföras. Med färre deltagare anpassas workshoppen till en introduktion och gemensam diskussion runt möjligheter och utmaningar med hybridundervisning.

Om ni vill kommer vi ut till en hybridsal vid er egen fakultet och håller workshoppen där. Alternativt kan workshoppen hållas i någon av Utbildningsvetenskapliga fakultetens hybridsalar.

Workshopledare: Torbjörn Fraenckel
Läs mer om Torbjörn | Skicka e-post till Torbjörn

Workshoppen ges på begäran

Workshoppen har inga fasta datum utan ges endast på begäran till grupper. För att boka in en workshop, kontakta Torbjörn Fraenckel:

Mer om hybridundervisning

Läs mer om hybridundervisning
 


Foto: JOHAN WINGBORG

Snabbval

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2022-11-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?