Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kurser

PIL-enheten ger kurser i högskolepedagogik och forskarhandledning.

Höstkurserna 2020 är öppna för ansökningar.

OBS I: I nuläget planerar vi att hålla campuskurserna på distans under hela höstterminen 2020. Beroende på vad som sägs i nästa inriktningsbeslut från rektor (kommer senast den första september) kan emellertid planeringen komma att ändras så att undervisning sker på campus, dock tidigast från den 1 november.

OBS II: Tillhör du Sahlgrenska akademin (eller VG-regionen)? Då ska du använda ett särskilt ansökningsformulär för kurserna HPE101, HPE102, HPE103 och HPE201. Sahlgrenskas ansökningsperiod: 6 april – 18 maj. Läs mer: Antagningsrutiner för Sahlgrenska

Behörighetsgivande kurser i högskolepedagogik

Handledning i forskarutbildning

Breddad lärarkompetens

Fördjupningskurser i högskolepedagogik

Examensarbete

Utbildningar som inte är poänggivande

PIL erbjuder även workshoppar och seminarier. Våra workshoppar handlar bland annat om e-mötesteknik och att göra film för undervisning. Våra seminarier handlar bland annat om flipped classroom, upphovsrätt och examination med digitala verktyg.


Canvasutbildningar för lärare

Canvassupporten erbjuder utbildningar för anställda som ska arbeta i plattformen.

 

Snabbval

Om outnyttjad kursplats

Kursplats erbjuds kostnadsfritt, under förutsättning att bokad plats utnyttjas. Läs mer om avgift för outnyttjad kursplats

Meriter - prövning och erkännande

Prövning och erkännande av högskolepedagogiska meriter

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2020-05-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?