Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Så här ansöker du om intyg

För att ansöka om intyg på att du har genomgått PIL101 behöver du fylla i det här formuläret:


Observera att du måste ha slutfört de moduler som krävs för intyg innan du kan ansöka. I ansökningsformuläret behöver du lägga in länkar till dina badges. För att hämta dessa länkar går du till Canvas Credentials:

Logga in genom att klicka på knappen "Göteborgs universitet" och logga in med ditt x-konto. Om du har skapat ett konto på Canvas Credentials tidigare behöver du i nästa steg länka ihop de två kontona genom att fylla i ditt lösenord och i steget därefter klicka på knappen "Göteborgs universitet" igen. När du är inloggad klickar du på Share-knappen vid respektive badge och kopierar länkarna. Dessa länkar klistrar du sedan in på respektive plats i formuläret.

Intyget utfärdas genom att resultat för PIL101 redovisas i Ladok. Skälet till detta är att Ladok är det system som fortfarande används för att dokumentera deltagande i behörighetsgivande högskolepedagogiska kurser. Dessa resultat förs sedan över till det så kallade datalagret, där chefer och annan behörig personal kan komma åt uppgifterna. Observera att det kan ta upp till en månad innan dina resultat blir synliga i Ladok.

Problem?

Om du har några problem med att logga in på Canvas Credentials eller hitta länkar till dina badges, kontakta pil@gu.se.

Snabbval

Kontaktinformation

Pedagogisk utveckling och interaktivt lärande (PIL)

Box 300, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Pedagogen Hus A, Västra Hamngatan 25, Plan 1

Telefon:
031-786 0000 (vx)

Sidansvarig: Olof Siverbo|Sidan uppdaterades: 2023-05-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://pil.gu.se/kurser/hogskolepedagogik_ett/intyg/
Utskriftsdatum: 2023-12-07